Just nu: 272 böcker

Timbro bokhandel

Varukorg:
Inga produkter

Alla böcker

 • Innerst inne

  Carl Melin & Markus Uvell

  Debattens vågor går höga i politiken, och vi bombarderas ständigt av opinionsmätningar som sägs beskriva vad väljarna tycker. Men vad är det egentligen som styr vilka förslag som läggs? Hur ser svenska folket på politik och samhällsfrågor? Vilka är de starkaste värderingarna? Vilka frågor är viktigast i diskussionerna runt landets köksbord?

  110 kr
 • Mellan klan och stat

  Per Brinkemo

  Vad händer när invandrare från en klankultur möter världens mest individualiserade majoritetsbefolkning? Vad innebär det att flytta från ett land utan fungerande stat till ett land där staten förväntas lösa det mesta i livet? Per Brinkemos Mellan klan och stat : somalier i Sverige är den första boken på svenska om somalisk kultur.

  199 kr
 • Den gröna bubblan

  Per Wimmer

  Regeringar och miljökämpar hyllar den nya, gröna tekniken. Många miljarder har globalt pumpats in i subventioner till förnybar energi. Nu varnar Per Wimmer för följderna. Vem tjänar egentligen på detta: miljön eller investerarna?

  239 kr

Klassiker

 • Vägen till träldom - Omslag

  Vägen till träldom

  F A Hayek
  65 kr

  Vägen till träldom är ett av vår tids centrala politiskt-filosofiska verk. Boken återfinns ständigt på listor som tidskrifter och akademiker upprättar över 1900-talets viktigaste böcker. Hayeks tunga kritik av totalitarism och planekonomi blev efterkrigstidens skarpaste intellektuella vapen mot de krafter som ville kontrollera samhället från ovan.

 • Människans rättigheter - Omslag

  Människans rättigheter

  Thomas Paine, Thomas Warburton (övers)
  69 kr

  Människans rättigheter publicerades första gången 1791. Inom loppet av några få år lästes den av miljontals människor i England och Europa, och även i USA.

 • Frihet att välja - Omslag

  Frihet att välja

  Milton Friedman, Rose Friedman
  65 kr

  Frihet att välja är ett klassiskt samtal om ekonomi och frihet och hur de samverkar. Makarna Rose och Milton Friedman visar hur våra friheter undermineras av regleringar, myndigheter och osunda statliga finanser. Vidare berättar de insiktsfullt om konsekvenserna som ofta följer välmenande statliga ingripanden.

Romaner

 • Ayn Rand Box

  Ayn Rand-box

  Ayn Rand
  319 kr
 • Urkällan

  Ayn Rand
  129 kr
 • Och världen skälvde

  Ayn Rand
  139 kr
 • Operation Garbo 2 - Omslag

  Operation Garbo 2

  Harry Winter
  247 kr

  ÖB börjar få kontroll över det svenska försvaret och anfalla sovjetiska styrkor i Uppland, Södermanland och Östergötland. Men landets fiender finns inte bara där. Chefen för Sveriges incidentberedskap visade sig ha förbindelser med den sovjetiska militära underrättelsetjänsten GRU. Visserligen fångades Nöjdh, men finns det fler agenter i högkvarteret? Krisläget splittrar regeringen: Bör man verkligen offra tusentals svenska liv i kriget när det kanske går att förhandla sig till fred med Sovjet?

 • Leverans utanför Sverige? - Mejla din beställning till katarina.onils@timbro.se

Bästsäljare