Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se
Nyheter
Allmänt

Är du nästa stjärna? Sök Sommarsmedjan 2019!

Har du en opinionsbildande idé som du vill förverkliga? Nu rekryterar vi de mest drivna och kreativa unga talangerna för årets upplaga av vårt populära sommarprogram Sommarsmedjan. Under sex veckor i sommar kommer du att arbeta på Timbro med målet att ta fram och lansera en opinionsbildande rapport i eget namn. Vi bistår med löpande handledning och lansering – du får en chans att etablera dig i debatten.

Förra årets Sommarsmedjan.

Nu letar vi nästa stjärnor till Sommarsmedjan! Vi söker dig som är 20–30 år och har:

  • En frihetlig grundinställning
  • God förmåga att formulera dig väl i skrift
  • Ett öga för intressanta samhällsfrågor och nya vinklar
  • Relevant utbildningsbakgrund inom exempelvis ekonomi, juridik, statsvetenskap eller journalistik.

Sommarsmedjan är ett sammanhållet program som pågår under sex veckor med start sista veckan i juni. Varje år antas tre sökanden. Arbetet är avlönat och sker på vårt kontor i Stockholm.

Så här ansöker du:

  • Beskriv en rapportidé. Tänk på att den ska vara konkret, tydligt avgränsad, bidra med något nytt till debatten och vara möjlig att skriva under en begränsad tid.
  • Skriv ett kort personligt brev.
  • Bifoga CV.

Mejla din ansökan till Sommarsmedjans rektor Caspian Rehbinder på caspian.rehbinder@timbro.se senast den 20 mars 2019. Har du frågor om programmet eller villkoren för arbetet, kontakta Caspian på e-post eller telefon 073–646 05 27. Intervjuer sker löpande. Samtliga sökande kommer att få svar.

Beslut om vilka som antas kommuniceras senast den 2 april 2019.

För mer information, kontakta:
Caspian Rehbinder
Telefon: 073 646 05 27
E-post: caspian.rehbinder@timbro.se
Twitter: @crehbinder