Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se
Nyhet
Allmänt

Timbro söker pressekreterare/digital redaktör

Nu förstärker vi vårt kommunikativa arbete och söker en pressekreterare/redaktör för sociala medier.

Hos oss arbetar du med att hitta kommunikationsmöjligheter utifrån de projekt vi driver. Du hjälper oss också att skapa engagemang i våra prioriterade kanaler och hålla kontakt med våra målgrupper samt kommer med inspel på hur kanalerna kan utvecklas och växa. Vid behov hjälper du även våra projektledare med det löpande opinionsarbetet. Det kan exempelvis handla om att redigera debattartiklar.

Vi tror att du som söker är i början av din karriär. Du är orädd, brinner för Timbros idéer, har lätt för att uttrycka dig i skrift och har en god omvärldsbevakning. Det är meriterande men inget krav med akademiska poäng inom exempelvis journalistik, ekonomi, juridik eller statsvetenskap. Arbetslivserfarenhet som skribent, pressekreterare, politisk sekreterare eller liknande är meriterande, liksom bakgrund i ett politiskt ungdomsförbund.

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning som övergår i tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan med formuläret nedan. Vi behandlar ansökningar löpande, men sista ansökningsdag är den 27 april. För frågor om tjänsten, kontakta vår vd Benjamin Dousa.

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
    Tillåtna format: pdf, doc, docx
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
    Tillåtna format: pdf, doc, docx