Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se
Nyhet
Allmänt

Timbro söker pressekreterare/community manager

Vill du jobba hos oss? Nu förstärker vi vår kommunikation och söker en pressekreterare/redaktör för sociala medier.

Nu letar vi efter en pressekreterare/redaktör för sociala medier.

Hos oss jobbar du med att hitta kommunikationsmöjligheter utifrån de projekt vi driver. Du hjälper oss att skapa engagemang i våra kanaler och hålla kontakt med våra målgrupper, och kommer med inspel på hur kanalerna kan utvecklas. Vid behov hjälper du även våra sakkunniga med det löpande opinionsarbetet. Det kan exempelvis handla om att redigera debattartiklar och hjälpa till vid medieträning.

Vi tror att du som söker är i början av din karriär. Du är orädd, brinner för Timbros idéer, har lätt för att uttrycka dig i skrift och tycker om omvärldsbevakning. Det är meriterande men inget krav att ha akademiska poäng inom exempelvis PR, journalistik, ekonomi, juridik eller statsvetenskap.

Arbetslivserfarenhet som skribent, pressekreterare, politisk sekreterare eller liknande är meriterande, liksom bakgrund i ett politiskt ungdomsförbund.

Tjänsten är på heltid, utgår från Stockholm och inleds med en provanställning som övergår i tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till benjamin.dousa@timbro.se. Vi behandlar ansökningar löpande, men sista ansökningsdag är den 1 december. För frågor om tjänsten, kontakta vår vd Benjamin Dousa.