Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Office manager

Nu söker vi en Office manager med ansvar för lokaler och event.

Vi söker dig som är utåtriktad, noggrann och gärna tar ansvar. Du kommer att vara första kontakten för de som vänder sig till Timbro och det krävs därför att du är utåtriktad med en positiv och öppen attityd samtidigt som du är självständig och strukturerad. Arbetet kräver även att du har god samarbetsförmåga och är en person som får saker gjorda. Vi ser gärna att du delar Timbros frihetliga, marknadsliberala värdegrund och synsätt. Erfarenhet av receptions- eller eventjobb är meriterande, liksom körkort.

Ditt arbete är varierande och omfattar bl a följande:

  • Du ser till att allt flyter på i lokalerna. Det är du som svarar i porttelefonen och välkomnar besökare, tar emot bud och beställer posthämtning, fruktleveranser mm. Du ansvarar för utskick, skriver vissa administrativa dokument och gör inköp.
  • Du hjälper till att planera och genomföra seminarier och andra event. Det kan handla om att boka catering, göra inköp, upprätta deltagarlistor och ställa i ordning lokaler såväl som uppföljning efteråt.
  • Du kommer att vara ansvarig för vårt lokalunderhåll vilket innebär kontakter med hantverkare, städfirma, fastighetsskötare mfl. Ett visst mått av händighet behövs då du behöver göra enklare lokalarbeten som tex att flytta och montera möbler eller fylla på kopieringsmaskiner.

Arbetstiden är 08.00-17.00 och utförs på vårt kontor på Kungsgatan i centrala Stockholm.

Timbro är Nordens största marknadsliberala tankesmedja. Sedan starten 1978 är uppdraget att långsiktigt bilda opinion för marknadsekonomi, fri företagsamhet, individuell frihet och ett öppet samhälle. Det som förenar medarbetarna är inte ett program utan ett antal övertygelser: rätten att utforma sitt eget liv, att valfrihet är viktigare än ekonomisk jämlikhet och att politikens makt över människor och företag behöver minska. Vi har ca 20 anställda, men den löpande verksamheten bygger på betydligt fler än våra fasta medarbetare.

Sista ansökningsdag är den 31 juli 2020.

Tjänsten är på heltid och börjar med sex månaders provanställning. Tillträde sker den 21 september eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till: inger.christenson@timbro.se. Märk ansökan med “Office manager”. Har du frågor går det bra att skicka dem till samma adress.