Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Timbro förlag söker marknads- och studentansvarig

Timbro förlag växer. På bara några år har vi fördubblat vår utgivning och tredubblat försäljningen. Vi behöver därför utöka förlaget med en helt ny tjänst!

Är du den vi söker?

Vi söker en idédriven och strukturerad person som vill leda och utveckla Timbro förlags marknadsföring med ett särskilt fokus på studenter. Tjänsten innebär även ansvar för projektledningen av Timbros utåtriktade studentaktiviteter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Löpande marknadsföring kring förlagets utgivning, som pressutskick, mediebearbetning, arrangera lanseringsevent och annonsering i sociala medier.
  • Projektledning av Timbros studentaktiviteter, vilket bl a innebär medverkan vid partidagar, arrangera studentevent och utveckla underlag för olika målgrupper.
  • Ansvar för förlagets webbshop (löpande uppdateringar, kundsupport).

Vi tror att du som söker är bekant med vår utgivning sedan tidigare och har:

  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation.
  • Erfarenhet av digital kommunikation.
  • Grundläggande kunskaper i Facebooks och Instagrams annonsverktyg är meriterande.
  • Erfarenhet av projekt- och/eller produktionsledning.
  • God känsla för språk och form. Kunskaper i Adobe-sviten och WordPress är meriterande.
  • Stort intresse för litteratur, politisk filosofi och idédebatt.

Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning och start 18 november eller enligt överenskommelse. Tjänsten inkluderar oregelbundna arbetstider och även vissa resor. Du kommer att rapportera till Timbro förlags operativa chef.

Vi behandlar ansökningar löpande, men sista ansökningsdag är 20 oktober. Skicka din ansökan till sigrid.tollgard@timbro.se.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Sigrid Tollgård på sigrid.tollgard@timbro.se eller 0736-60 20 53.

Om förlaget

Timbro förlag är en del av tankesmedjan Timbro som bedrivit förlagsverksamhet sedan starten 1978. Vi ger ut debatt- och reportageböcker, klassiker och essäer. Vi har ett särskilt uppdrag att tillgängliggöra liberalismens stora klassiker på svenska.