Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Timbro förlag söker ny projektledare

Tycker du om både politik och kultur? Vill du arbeta både med böcker och med marknadsföring? Nu söker vi en projektledare för Timbro förlag. Du kommer att arbeta direkt med förlagschefen och ansvara för bokproduktion, marknadsföring och event.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara:

  • Koordinator för bokproduktion. Du ansvarar för kontakten med formgivare, korrekturläsare och tryckerier.
  • PR och marknadsföring. Du ansvarar för försäljning av våra böcker: till handeln, från vår hemsida och på våra event.
  • Organisera event. Du ansvarar för boklanseringar, mässor och studentevent.

Produktionstakten är ofta hög och arbetet kräver hög arbetskapacitet, flexibilitet och initiativförmåga. God språkkänsla är ett absolut krav. Tidigare erfarenheter från förlagsverksamhet och/eller marknadsföring är meriterande men inte ett krav.

Vi tror att du som söker har ett intresse för ideologi och politisk idédebatt samt är bekant med vår utgivning sedan tidigare.

Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning och start 1 maj eller enligt överenskommelse. Tjänsten inkluderar oregelbundna arbetstider.

Vi behandlar ansökningar löpande men senaste ansökningsdag är 28 februari. Skicka din ansökan till birgitta.wollner@timbro.se.

Har du frågor om tjänsten, kontakta förlagschef Andreas Johansson Heinö.