Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Timbro söker en projektledare

Nu förstärker vi vårt ekonomiska arbete och söker en projektledare. Du arbetar tillsammans med vår chefsekonom, fil dr Jacob Lundberg, och stöttar honom i hans arbete.

I arbetet hjälper du till att beställa och faktagranska externa rapporter, ordnar seminarier och är administrativ hjälp för en nystartad utbildning. Du hjälper också till med det löpande opinionsarbetet: skriver debattartiklar, inlägg i sociala medier och tar fram koncept för filmer. Det kan också bli aktuellt att driva egna projekt.

Vi tror att du som söker är 25–30 år gammal. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi, juridik, statsvetenskap eller dylikt. Arbetslivserfarenhet som journalist, ledarskribent, projektledare, politisk sekreterare eller liknande är meriterande, liksom bakgrund i ett politiskt ungdomsförbund.

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning som övergår i tillsvidareanställning. Tillträde sker den 1 januari 2018 eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till birgitta.wollner@timbro.se. Vi behandlar ansökningar löpande, men sista ansökningsdag är 26 november.

För frågor om tjänsten, kontakta:
Jacob Lundberg, chefsekonom, 070-276 74 24, jacob.lundberg@timbro.se

Om Timbros ekonomiska arbete

Timbro tar löpande fram analyser och rapporter inom skatter, ekonomisk politik, handel och bostäder. Vi tror på fria marknader, öppna samhällen och personlig frihet. Du som söker tjänsten delar våra grundläggande värderingar.