Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se
Tillbaka
Philip Lerulf

Kommunikationschef, medlem i ledningsgruppen

Kommunikationschef, medlem i ledningsgruppen

Philip Lerulf är kommunikationschef med ansvar för frågor om press, omvärldsbevakning och IT och ingår i Timbros ledningsgrupp. Han har en fil. kand. i journalistik från Stockholms universitet. Han har erfarenhet som projektledare och konsult inom public affairs och opinionsbildning, sakkunnig i Europaparlamentet samt som nyhetsjournalist. Philip har skrivit flera böcker, Balansakten (2013) och Marionetterna (2018) är utgivna på Timbro förlag.

Verksamhetsberättelse 2019

I denna rapport ges en översiktlig bild av Timbros verksamhet under 2019 med särskilt fokus på våra prioriterade programområden. Rapporten finns tillgänglig som pdf.

Digitalisering är ingen mirakelmedicin för skolan

Krisen i svensk skola riskerar att förvärras när eleverna blir fler, men lärarna färre. Många sätter sitt hopp till digitalisering, men den erbjuder såväl fallgropar som möjligheter. Philip Lerulf intervjuar Timbros Karin Svanborg-Sjövall, vd, och Emanuel Örtengren, välfärdsansvarig, om det pågående skyttegravskriget mellan teknikoptimister och teknikkritiker.

Digitalisering Skolan Utbildning

Verksamhetsberättelse 2018

I denna rapport ges en översiktlig bild av Timbros verksamhet under 2018 med särskilt fokus på våra prioriterade programområden. Rapporten finns tillgänglig som pdf.