Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

8-timmarsskolan

Tycker du också att frihet är viktigt? Gå en crash course med Timbros experter. Den här gången i Lund!

Nu har du din chans. Timbro reser till Lund där vi kommer erbjuda en crash course i alla de politiska frågor som vi arbetar med. Hur låg borde skatten vara? Varför är det bra med matbud från Pakistan? På vilket sätt kan kapitalismen rädda klimatet? Vad sysslar EU med egentligen? Och måste liberaler vara mot traditioner?

Allt detta utlovar vi svar på under en fullspäckad utbildningsdag.

Sök till 8-timmarsskolan för att möta Timbros idéverksamhet på ett frihetligt bootcamp.

Upplägg: 8-timmarsskolan är en heldagsutbildning och hålls den här gången på Grand Hotel i Lund. Vi träffas lördagen 21 oktober klockan 9:00-17:00. Det finns ingen strikt åldersgräns, men vi tror att du som söker är under 30 år och delar våra marknadsliberala värderingar. Utbildningen är kostnadsfri och täcker mat samt eventuell litteratur.

Ansökan: Skicka in kort om din bakgrund och politiska erfarenhet i formuläret nedan. Inga förkunskaper behövs för att gå utbildningen. Sista ansökningsdag är 26 september.

Vid frågor, kontakta: albin.zettervall@timbro.se.

8-timmarsskolan Lund

  • Genom att söka till 8-timmarskolan samtycker du till vår integritetspolicy. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.