Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

8-timmarsskolan

Tycker du också att frihet är viktigt? Gå en crash course med Timbros experter

Nu har du din chans. För första (och kanske enda) gången kommer vi att erbjuda en crash course i alla de politiska frågor som vi arbetar med. Hur låg borde skatten vara? Varför är det bra med elektriker från Pakistan? På vilket sätt kan kapitalismen rädda klimatet? Hur blir vården bättre av fler privata alternativ? Vilka är egentligen hoten mot den liberala demokratin? Och måste liberaler vara mot traditioner?

Allt detta utlovar vi svar på under endast en fullspäckad utbildningsdag. Sök till 8-timmarsskolan för att möta Timbros idéverksamhet på ett frihetligt bootcamp.

Upplägg: 8-timmarsskolan är en heldagsutbildning i våra lokaler på Kungsgatan 60 i Stockholm. Vi träffas fredagen 18 november klockan 09-17 med efterföljande mingel och middag. Den vänder sig till dig som har tagit studenten, är under 30 år och delar våra marknadsliberala värderingar. Utbildningen är kostnadsfri och täcker mat, litteratur samt eventuellt boende och resor inom Sverige.

Ansökan: Skicka in kort om din bakgrund och politiska erfarenhet i formuläret nedan. Inga förkunskaper behövs för att gå utbildningen. Antagningen sker löpande.

Vid frågor, kontakta: ellen.gustafsson@timbro.se