Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Digitala Akademin

Vill du arbeta med politik och opinionsbildning? Vill du bli bättre på att få genomslag? Då är Digitala Akademin utbildningen du söker. Den riktar sig till dig som är liberal eller borgerlig, mellan 18-30 år gammal, och vill utvecklas som digital opinionsbildare. Våra deltagare har ett stort samhällsengagemang för frihet utanför eller inom partipolitiken.

Träffarna

Utbildningen pågår under en termin med sammanlagt sju sammankomster. Under träffarna får du träffa experter på sociala medier, politisk opinionsbildning och besöka relevanta organisationer och företag. Däremellan läser vi kurslitteratur, ordnar tävlingar och diskuterar senaste nytt inom digital opinionsbildning. Du får tillbaka så mycket som du själv är beredd att ge, men möjligheterna att utvecklas som digital opinionsbildare är stora.

Hackathons

Under Hackathons får du lära dig hur man skapar virala inlägg med hjälp av de bästa digitala gratisverktygen.

Ansök

Ansökan till Digitala Akademin görs under en begränsad period inför varje termin. Om du är intresserad av att söka, skicka en intresseanmälan till utbildningens rektor Andre Assarsson så återkommer han när ansökningen öppnar.

Deltagaravgift

Att delta i Digitala Akademin kostar 500 kronor per termin. Då ingår mat och kurslitteratur.