Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Digitala Akademin

Vill du bli elitkommunikatör för frihet och företagsamhet? Digitala Akademin är Timbros hantverksutbildning för dig som vill utvecklas som opinionsbildare i en digital miljö. Ansökan till höstens omgång av Digitala Akademin har öppnat!

Digitala akademin är för unga personer med marknadsliberala, frihetliga eller borgerliga värderingar och ett stort samhällsengagemang för frihet utanför eller inom partipolitiken som vill bli bäst på digital kommunikation och politisk opinionsbildning. Alumner från Digitala Akademin hittas idag som opinionsbildare spridda över många olika delar av svensk politik och näringsliv.

Innehåll

Under terminens gång kommer deltagarna lära sig producera content som engagerar i form av bild, ljud och film till sociala medier, samt bekanta sig med de senaste trender och bakgrundsdata rörande olika sociala medieplattformar och verktyg. Utbildningen ger dig också en unik möjlighet att träffa duktiga och framgångsrika opinionsbildare i svensk politik.

Upplägg

Digitala Akademin består av sex utbildningstillfällen, med möjlighet för fördjupningstillfällen, placerade i Stockholm. Utbildningen fokuserar på praktiskt arbete och handlett arbete för att deltagarna ska växa som kommunikatörer.

Efter avslutad utbildning blir du som deltagare inbjuden till vårt alumninätverk. Där fortsätter fortbildningen genom att vi delar det senaste inom digital opinionsbildning med varandra, samt finns som ett bollplank i din vidare karriär som opinionsbildare.

Ansök

Digitala Akademin vänder sig till personer som är minst 18 år. Deltagandet kostar 500 kronor per termin och max 15 personer blir antagna varje termin. Ansökan stänger 20 augusti och den första träffen kommer att hållas sjätte september. Ansök nedan!