Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Ansök

Vill du arbeta med politik och opinionsbildning framöver? Vill du bli bättre på att få genomslag för dina idéer?

Klicka här för att skicka in din ansökan!

Såhär ansöker du till Digitala Akademin

Digitala Akademin startades 2015 av Stiftelsen Fritt Näringsliv och har kursstart i januari. Du kommer att utvecklas som opinionsbildare och få ett värdefullt nätverk för digital påverkan.

Programmet pågår från mitten av januari till juni med sammanlagt sju stycken träffar. Däremellan läses kurslitteratur, arrangeras tävlingar och på daglig basis diskuteras senaste nytt inom digital opinionsbildning. Du får tillbaka så mycket som du själv är beredd att ge utbildningen men möjligheterna att utvecklas som digital opinionsbildare är stora.

Efter avslutad utbildning blir du som deltagare inbjuden till vårt alumninätverk som i dag består av över 100 digitala alumner. Där fortsätter fortbildningen genom att vi delar det senaste inom digital opinionsbildning med varandra.

Under kursens gång kommer det ordnas en tävling där priset är en biljett till Stiftelsekonferensen 2018, som är Stiftelsen Fritt Näringslivs idékonferens. Deltagarna består varje år av framstående företagsledare, politiker, forskare, redaktörer och opinionsbildare, liksom unga begåvade personer inom politik, forskning och näringsliv. De senaste tre åren har konferensen hållits i Amsterdam, Berlin och Warszawa.

Praktiskt

Ett aktivt deltagande med närvaro på minst fem av träffarna förväntas. Deltagaravgiften är 500 kr per termin och i denna ingår:

  • Kurslitteratur
  • Mat i samband med träffarna
  • Fyra teoritillfällen med talare av hög standard
  • Tre praktiska träffar med hands-on-utbildning av de smartaste digitala gratisverktygen
  • Tävlingar med inspirerande priser
  • Skräddarsydd coaching
  • Nätverksmöjligheter med andra likasinnade
  • Träffarna sker på vardagar

Ansök senast onsdag den 6 december kl. 23.59!

Digitala Akademin arrangeras på olika platser i centrala Stockholm och ev. resekostnader bekostar du som deltagare själv. Stora delar av utbildningen går att ta till sig digitalt men du förväntas kunna delta vid minst fem av våra träffar.

Rektor för utbildningen är André Assarsson, Chief Digital Officer på Miltton Labs och du kan vända dig till honom vid ev. frågor på andre.assarsson@milttonlabs.com.

Klicka här för ansökan