Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Ansök

Vill du arbeta med politik och opinionsbildning framöver? Vill du bli bättre på att få genomslag för dina idéer?

Klicka här för att skicka in din ansökan!

Såhär ansöker du till Digitala Akademin

Digitala Akademin är en utbildning som riktar sig till dig som är liberal eller borgerlig, mellan 18-30 år gammal, och har ett intresse och en talang för sociala medier och vill utvecklas som digital opinionsbildare. Du som söker har ett stort samhällsengagemang för frihet utanför eller inom partipolitiken.

Programmet pågår från augusti till december med sammanlagt sju träffar. Däremellan diskuteras senaste nytt inom digital opinionsbildning. Du får tillbaka så mycket som du själv är beredd att ge, men möjligheterna att utvecklas som digital opinionsbildare är stora.

Praktiskt

Ett aktivt deltagande med närvaro på minst fem av träffarna förväntas. Deltagaravgiften är 500 kr per termin och i den ingår:

  • Kurslitteratur
  • Mat i samband med träffarna
  • Fyra teoritillfällen med talare av hög standard
  • Tre praktiska träffar med hands-on-utbildning av de smartaste digitala gratisverktygen
  • Tävlingar med inspirerande priser
  • Skräddarsydd coaching
  • Nätverksmöjligheter med andra likasinnade

Ansök senast söndagen den 11 juni kl 23.59!

Digitala Akademin arrangeras på vardagar på olika platser i centrala Stockholm och eventuella resekostnader bekostar du som deltagare själv. Stora delar av utbildningen går att ta till sig online men du förväntas kunna delta vid minst fem av våra träffar.

Rektor för utbildningen är André Assarsson, grundare och digital chef Miltton Labs och du kan vända dig till honom vid ev. frågor på andre.assarsson@milttonlabs.com

Ansöker gör du här!