Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Digitala Akademin: TikTok

TikTok är den snabbast växande plattformen just nu. Runt om i världen har vi sett hur appen används av politiker och opinionsbildare för att nå väljare i valrörelsen. I Sverige var Moderata Ungdomsförbundet först med ett konto på det nya sociala mediet och efter ett tag anslöt SSU. Sedan MUF lämnade finns det ingen motpol mot vänstern på Tiktok. Det kommer behövas om vi ska nå ut med liberala och borgerliga budskap under valåret 2022.

Digitala akademin: TikTok: för dig med marknadsliberala, frihetliga eller borgerliga värderingar och ett stort samhällsengagemang för frihet utanför eller inom partipolitiken. Utbildningen riktar sig till dig som vill nå en större publik och bli bäst på digital kommunikation och politisk opinionsbildning.

Innehåll:
Under utbildningens gång kommer deltagarna lära sig producera engagerande content samt bekanta sig med TikTok. Utbildningen ger dig också möjligheten att nätvärka med många andra duktiga opinionsbildare i svensk politik.

Upplägg:
Digitala akademin: TikTok består av en utbildningskväll i Stockholm, med möjlighet till ett fördjupningstillfälle. Utbildningen fokuserar på praktiskt och handlett arbete för att du ska få verktygen att växa på Tiktok.

Ansök:
Digitala akademin: TikTok vänder sig till alla personer som är intresserade av Tiktok, oavsett om du har gått Digitala akademin tidigare eller inte.

Ansökan stänger: 30:e januari.

Datum:
17/2 2022
Tid: 17:00-20:00