Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

EU-boost

Vill du lära dig mer om EU och besöka institutionerna i Bryssel? Då är EU-boost för dig! Under hösten anordnar Timbro utbildningen EU-boost som riktar sig till unga marknadsliberaler med intresse för Europa. Du kommer att få lära dig mer om hur den inre marknaden fungerar, borgerlighetens relation till EU och varför medlemskapet är värt att försvara.

 

Vi inleder med en utbildningshelg i Stockholm den 28–29 oktober. Under två fullspäckade dagar kommer sakkunniga personer att dela med sig av sina kunskaper på en rad olika områden. Ett par veckor senare, 14–15 november, reser vi ned till Bryssel och besöker politiker och experter inom EU:s intuitioner som beskriver hur maskineriet fungerar. Utbildningen riktar sig mot personer i åldrarna 20-30 år med en marknadsliberal grundsyn.

Utbildningshelgen börjar med lunch lördag 28 oktober och slutar kl 14-15 på söndagen. Tidigt tisdag den 14 november går flyget till Bryssel och vi är tillbaka i Sverige onsdag kväll.

Utbildningen kostar 500 kr att gå. Då ingår litteratur, mat, boende och resor.

Ansök nedan. Sista ansökningsdag är tisdagen 10 oktober.