Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Glädjedödarboost

Glädjedödarboost är en utbildning som riktar sig till dig som vill stärka ditt försvar mot Sveriges förmynderi. Under utbildningen kommer du möta tunga experter inom alkoholpolitiken, få diskutera dessa frågor med människor i branschen och besöka Mackmyras destilleri i Gävle.

Texten glädjedödarboost tryckt en bakgrund som ser ut som en trälåda. Ett whiskyglas och en flaska sticker fram från sidan.

Friheten är ett värde vi håller högt. När vår frihet inskränks på otydliga grunder påverkas vi alla. Vad är syftet med Sveriges alkohol- och tobakspolitik och vad får den för utfall? Utbildningen fokuserar på Sveriges alkohol- och tobakspolitik och de problem som den skapar. Målgruppen är personer över 18 år med en marknadsliberal värdegrund.

Du kommer få möjlighet att diskutera med några av de skarpaste liberala opinionsbildarna, akademikerna och med branschen själva samt vässa dina kunskaper om dessa frågor.

Utbildningen börjar klockan 9 på torsdagen 8 juni i Stockholm. Under dagen kommer du att få lyssna på föreläsningar från Benjamin Dousa, vd Timbro; David Sundén, alkoholpolitisk expert; Mattias Svensson, författare som skrivit Så roligt ska vi inte ha det; Thea Andersson, författare av rapporten Ofullständiga rättigheter om serveringstillstånd. På eftermiddagen reser vi till Gävle där Mackmyras vd kommer att hålla en föreläsning och sedan ge en rundvisning, som avslutas med whiskyprovning och middag. Efter övernattning hos Mackmyra återvänder vi till Stockholm på morgonen 9 juni.

Utbildningen kostar 300 kr. Då ingår litteratur, mat, boende och resor. För att få gå måste du ha fyllt 18 år. 

Ansök nedan. Sista ansökningsdag är tisdagen 30 maj.