Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Hundkojan

Valet den 11 september kommer att bli ett av det viktigaste på länge. Just nu är det helt jämnt mellan blocken, och en av de viktigaste väljargrupperna kommer att vara förstagångsväljare. På valdagen kommer 430 000 väljare ha möjligheten att rösta för första gången. Det finns med andra ord stort behov av nya opinionsbildande idéer som riktar sig mot en ny publik. Hundkojan är utbildningen för dig som vill lära dig mer om ideologi, kommunikation och praktisk politik och samtidigt få möjligheten att arbeta fram en helt egen opinionsbildande idé.

Innehåll

Hundkojan är en spetsutbildning som kombinerar Campus Timbros utbud, och riktar sig till personer mellan 16-21 år. Under tre dagar kommer du få lära dig mer om ideologi, praktisk politik och kommunikation. De teoretiska momenten kommer kombineras med att du i grupp med de andra deltagarna får arbeta på en helt egen opinionsbildande produkt. Utbildningen examineras genom att ni får presentera ett förslag för en kvalificerad jury som kommer att utse en vinnare. Tillsammans lägger vi grunden för valets och framtidens frihetliga opinionsbildning. 

Hundkojan är utbildningen för dig som vill lära dig mer om resan mellan idéer och opinionsbildning. Och framförallt kommer du få träffa andra unga borgerligt sinnade personer som också vill föra samhället i en mer frihetlig riktning.

Upplägg

Hundkojan omfattar tre dagar (fredag-söndag), den 3-5 juni. Utbildningen drar igång på eftermiddagen på fredagen på Timbros lokaler i Stockholm där vi kommer hålla till under helgen. Inför helgen tillkommer läsande av kurslitteratur.

Utbildningen kostar 200 kr. Då ingår mat, boende och resor. Sista ansökningsdagen är 15 maj.

Ansök här.