Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Frankrike – en hatkärlekshistoria

En augustikväll 1988 anlände Fredrik Segerfeldt till Luxémont, en liten by femton mil från Paris. Det blev starten på ett händelserikt år som utbytesstudent i en fransk gymnasieskola och på en livslång kärlek till ett motsägelsefullt land.

 

195 kr

I lager


I Frankrike – en hatkärlekshistoria berättar Segerfeldt om det Frankrike han lärt sig att älska och om landets ekonomiska och politiska vägval som alltjämt väcker frustration. Varför lyckas inte Frankrike genomföra de reformer som skulle generera tillväxt och åtminstone lite grann återupprätta självbilden av en stormakt? Med humor och värme skildrar han spänningarna i den franska självbilden och konflikterna i det franska samhället.

FREDRIK SEGERFELDT är näringspolitisk expert och författare. Han har sedan 1980-talet en hatkärleksrelation till Frankrike. Det här är hans trettonde bok.

Spelaren kräver godkännande av tredjepartscookies för Youtube. Genom att visa spelaren godkänner du villkoren från Youtube
Gå till Youtube

Du gillar kanske också…