Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Jobba hos oss

I över fyra decennier har vi bildat opinion för fria marknader, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vill du bidra till ett friare Sverige erbjuder vi flera olika möjligheter.

Lediga jobb

Praktisera hos oss

Är du ung och vill arbeta för ett friare Sverige? Vi erbjuder både betald och obetald praktik i flera områden av vår verksamhet. Ansökan är öppen nu för hösten 2022. Läs mer här.

Gå Sommarsmedjan

Varje sommar ger vi ett antal drivna och kreativa unga personer möjlighet att arbeta på Timbro med målet att ta fram och lansera en opinionsbildande rapport i eget namn. Vi bistår med löpande handledning och lansering – du får en chans att etablera dig i debatten. Läs mer här.

Skriv en opinionsbildande rapport

Varje år ger vi ut rapporter och briefing papers framför allt inom ramen för våra prioriterade programområden. Om du tycker dig ha en god idé eller förslag, kontakta oss. Vi välkomnar nya förslag särskilt om de handlar om ekonomisk politik eller arbetsmarknadsfrågor och/eller bidrar med nya perspektiv och ny fakta till samhällsdebatten.  

Genom att skriva ett synopsis innehållande tänkt frågeställning, metod och hypoteser underlättar du processen och kortar svarstiden. Även om en enskild idé inte leder fram till ett genomförbart projekt är det värdefullt för oss att känna till ditt engagemang.

Ge ut en bok

Timbro förlag ger årligen ut ett 20-tal böcker. Om du har ett ett manus som du tror skulle intressera oss, kontakta vår förläggare Andreas Johansson Heinö. För att förlaget ska kunna ta ställning till ditt projekt krävs ett synopsis samt ett provkapitel.