Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Bidra till ett friare Sverige

I över fyra decennier har vi bildat opinion för fria marknader, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vill du bidra till ett friare Sverige, erbjuder vi flera olika möjligheter.

Skriv en opinionsbildande rapport

Varje år ger vi ut rapporter och briefing papers framför allt inom ramen för våra prioriterade programområden. Om du tycker dig ha en god idé eller förslag, kontakta oss. Vi välkomnar nya förslag särskilt om de handlar om ekonomisk politik eller arbetsmarknadsfrågor och/eller bidrar med nya perspektiv och ny fakta till samhällsdebatten.  

Genom att skriva ett synopsis innehållande tänkt frågeställning, metod och hypoteser underlättar du processen och kortar svarstiden. Även om en enskild idé inte leder fram till ett genomförbart projekt är det värdefullt för oss att känna till ditt engagemang.

Ge ut en bok

Timbro förlag ger årligen ut ett 20-tal böcker. Om du har ett ett manus som du tror skulle intressera oss, kontakta vår förlagschef Sigrid Tollgård. För att förlaget ska kunna ta ställning till ditt projekt krävs ett synopsis samt ett provkapitel.

Gå våra utbildningar

Varje år genomgår ett hundratal personer någon av våra utbildningar. Många går efter studierna vidare och utmärker sig som framstående debattörer, duktiga policyexperter och kloka politiker. För närvarande erbjuder vi tre utbildningar: Stureakademin, Reformakademin och Digitala Akademin. Varje sommar genomförs även programmet Sommarsmedjan samt seminariet Classical Liberal Summer Seminar.

Sök lediga tjänster

  • Inga lediga tjänster för närvarande

Praktisera hos oss

Vi erbjuder regelbundet praktikplatser åt studerande vid universitet och högskola. Du som söker praktik delar vår uppfattning om värdet av fria marknader, individuell frihet och öppna samhällen, är intresserad av opinionsbildning och läser statskunskap, nationalekonomi, juridik, statistik, företagsekonomi, historia eller journalistik/kommunikation.