Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Jobba hos oss

I över fyra decennier har vi bildat opinion för fria marknader, individuell frihet och ett öppet samhälle. Vill du bidra till ett friare Sverige erbjuder vi flera olika möjligheter.

Gå Sommarsmedjan

Varje sommar ger vi ett antal drivna och kreativa unga personer möjlighet att arbeta på Timbro med målet att ta fram och lansera en opinionsbildande rapport i eget namn. Vi bistår med löpande handledning och lansering – du får en chans att etablera dig i debatten. Läs mer här.

Skriv en opinionsbildande rapport

Varje år ger vi ut rapporter och briefing papers framför allt inom ramen för våra prioriterade programområden. Om du tycker dig ha en god idé eller förslag, kontakta oss. Tänk på att din rapportidé ska vara konkret och väl avgränsad, och bidra med nya perspektiv och ny fakta till samhällsdebatten.  

Ge ut en bok

Timbro förlag ger årligen ut ett 20-tal böcker. Om du har ett ett manus som du tror skulle intressera oss, kontakta vår förläggare Andreas Johansson Heinö. För att förlaget ska kunna ta ställning till ditt projekt krävs ett synopsis samt ett provkapitel.