Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Indien är på väg

Snart kommer var fjärde människa i arbetsför ålder att vara indier. Medan andra länder pensionerar sig kliver Indien fram på den världspolitiska scenen och får ökad betydelse – både ekonomiskt och politiskt. Men parallellt med att välståndet ökar och medelklassen växer har det skett en urholkning av demokratin och inskränkningar i yttrandefriheten som väcker frågetecken.

I Indien är på väg – Ekonomi, politik och samhälle i förändring skildrar Jonas Hellman en nation som står inför en rad avgörande politiska vägval.

”Boken är en utmärkt ingång för alla som vill förstå dagens Indien, förbereda sig för mötet med en annorlunda kontinent eller kommer därifrån med många frågor” – Ulf Lindgren, BTJ

215 kr

I lager

JONAS HELLMAN är författare, rådgivare och tidigare ledarskribent i Svenska Dagbladet. Under 2012–2016 bodde han i Mumbai, och han har därefter fortsatt att följa utvecklingen i Indien.

Du gillar kanske också…