Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Köpvillkor

Allmänt

Vid frågor kring din beställning är du alltid välkommen att kontakta oss. Vid beställningar hos Timbro förlag förbinder du dig att bevaka din e-post med anledning av att all kommunikation gällande din order sker till anmäld e-mailadress.

Timbro förlag reserverar sig för förseningar, slutförsäljningar, tekniska problem och felaktig artikelinformation. Då särskilda skäl förekommer förbehåller vi oss även att stryka beställningar men meddelar dig på angiven e-mail.

För att handla hos oss ska du ha fyllt 18 år.

Priser och betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning.

Vi tar endast emot beställningar via Timbro.se samt i direkthandel.

På beställningar över 500 kronor erbjuder vi fri frakt.

Leveranser och försening

Alla Timbro förlags böcker lagerförs hos Förlagssystem, som i sin tur skickar dina beställningar vid köp hos Timbro.se.

Ibland kan dessvärre förseningar uppstå varför vi inte garanterar leverans särskilda datum och reserverar oss för förseningar. Rörande frågor kring din beställning går det att kontakta eva.reuterskiold@timbro.se

Ångerrätt och retur

Retur: Frågor rörande retur hänvisas till Förlagssystems kundservice, returer@forlagssystem.se.

Ångerrätt: Så länge din beställning inte är skickad går den att stryka innan beställningen har skickats. Som kund har du 14 dagars ångerrätt vilken börjar gälla dagen efter att konsumenten tagit emot varan. Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag, helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag

Reklamation

Om en vara från Timbro Förlag inte motsvarar den beskrivning som angivits eller på annat vis inte stämmer kan varan reklameras. Kontakta oss då genom eva.reuterskiold@timbro.se.

E-böcker

Här finns info och köpevillkor

Övrigt

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist. För frågor kring innebörden av ovanstående eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat, kontakta inger.christenson@timbro.se.

Dina personuppgifter

Stiftelsen Fritt Näringsliv, där Timbros förlagsverksamhet ingår, håller ett register över registrerade kunder och personer som har gjort beställningar. Registret innehåller personuppgifter som namn, personnummer, kundnummer, köphistorik, ip-adress, post- och faktureringsadress, e-postadress, telefonnummer och betalinformation.

Vi lagrar personuppgifter som är nödvändiga för att behandla order, leverera och fakturera. Uppgifterna kan också kan användas som underlag till statistik och i marknadsföringssyfte för att skapa anpassat innehåll, annonser och erbjudanden hos våra samarbetspartners.

Kunder och registrerade användare samtycker till att marknadsföring kan ske via e-post och i digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till våra samarbetspartners. Vi lämnar endast ut personuppgifter till myndighet om så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

I enlighet med GDPR har alla kunder och registrerade användare rätt att utan kostnad få tillgång till registerutdrag samt återkalla sitt samtycke eller begära att personuppgifter ändras eller raderas. Personuppgifter sparas bara under tiden som det finns en pågående kundrelation och en tid därefter. För frågor om personuppgifter, kontakta inger.christenson@timbro.se.

Adress till Timbro förlag

Stiftelsen Fritt Näringsliv/Timbro
Postadress: Box 3037, SE-103 61 Stockholm
Besöksadress: Kungsgatan 60, 111 22 Stockholm

Organisationsnummer: 802412-9374

VD PM Nilsson