Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

165: Sommarresan – Småhusstaden

”Att det finns något i småhusstaden som provocerar både politiker och stadsplanerare är uppenbart.” I den första delen av Smedjans sommarserie besöker Svend Dahl medborgaridyllen som politikerna glömde.

Svend Dahl inleder Smedjans sommarserie.

Med drygt ett år kvar till valet har Smedjan låtit nio skribenter göra nedslag på olika platser i landet. Vad talas det om, och vilka lärdomar kan man dra av platsen? Under sommaren sänder Smedjanpodden dessa essäer inlästa av skribenterna själva. Följ med på Smedjans resa genom Sommarsverige!

De flesta svenskar vill bo i ett eget hus. Men det är en önskan som politiker, debattörer och stadsplanerare har svårt att acceptera. I det första avsnittet tar Svend Dahl en promenad genom en plats som sällan tar plats i den politiska debatten: småhusstaden.

Prenumerera på AcastPodcaster, Spotify eller lyssna nedan!

Spelaren kräver godkännande av tredjepartscookies för Podbean. Genom att visa spelaren godkänner du villkoren från Podbean
Gå till Podbean