Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

175: Löfvens avgång och den politiska hösten

”Det finns en känsla av att Sverige inte fungerar särskilt bra längre”, säger Widar Andersson, Folkbladet, i en diskussion med Benjamin Dousa, Svend Dahl och Catarina Kärkkäinen.

Benjamin Dousa, Catarina Kärkkäinen, Widar Andersson och Svend Dahl.

Sommaren som började med regeringskris och avslutades med cementbrist är nu över, och vi går in i den politiska hösten. Händelser som översvämningar och skjutningar har tyvärr också präglat de senaste månaderna, och framåt slutet är Stefan Löfvens annonserade avgång den stora nyheten.

Vilka händelser från sommaren kommer att följa med under höstterminen? Vad innebär Stefan Löfvens avgång för Socialdemokraternas kommande år? Vilka politiska frågor kommer att dominera tiden fram till valet? 

Smedjanpodden är tillbaka efter sommaren och Catarina Kärkkäinen diskuterar med Benjamin Dousa, Svend Dahl och Widar Andersson, chefredaktör och vd på socialdemokratiska Folkbladet.

Spelaren kräver godkännande av tredjepartscookies för Podbean. Genom att visa spelaren godkänner du villkoren från Podbean
Gå till Podbean