Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Reformakademin

Trött på spinn, spelteori och metadebatt? Reformakademin är Timbros spetsutbildning för dig som är intresserad av politikens innehåll. Ansökan för vintern 2022/2023 har stängt.

Utbildningen behandlar frågor som hur framtidens skattesystem bör se ut, varför bostadsmarknaden fungerar så dåligt, hur en effektiv klimatpolitik bör utformas och vad den svenska arbetsmarknadsmodellen innebär. Reformakademin består av fem föreläsningshelger i Stockholm.

Utbildningen avslutas med en resa till London där vi besöker tankesmedjor som Adam Smith Institute, Centre for Policy Studies och Institute of Economic Affairs.

Den fjärde kullen reformakademister i London 2022

Reformakademin vänder sig till unga personer (20–30 år) med en marknadsliberal värdegrund och påbörjade eller avslutade högskolestudier. Hittills har Reformakademin genomförts fyra gånger. Många av de 80 alumnerna har gått vidare till karriärer inom politik, akademi eller opinionsbildning.

Ansökan till Reformakademin för vintern 2022/2023 har stängt.

Fredrik Kopsch, docent i fastighetsekonomi och fellow på Timbro, föreläser om bostadspolitik 2022