Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Reformakademin

Trött på spinn, spelteori och metadebatt? Reformakademin är Timbros spetsutbildning för dig som är intresserad av politikens innehåll. Ansökan till omgången hösten 2023 av Reformakademin är nu öppen. Ansök genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Ansök senast torsdag den 6 juli!

Utbildningen behandlar frågor som hur framtidens skattesystem bör se ut, varför bostadsmarknaden fungerar så dåligt, hur en effektiv klimatpolitik bör utformas och vad den svenska arbetsmarknadsmodellen innebär. Reformakademin består av fem föreläsningshelger i Stockholm.

Utbildningen avslutas med en resa till London där vi besöker tankesmedjor som Adam Smith Institute, Centre for Policy Studies och Institute of Economic Affairs.

Den fjärde kullen reformakademister i London 2022

Reformakademin vänder sig till unga personer (20–30 år) med en marknadsliberal värdegrund och påbörjade eller avslutade högskolestudier. Hittills har Reformakademin genomförts fyra gånger. Många av de 100 alumnerna har gått vidare till karriärer inom politik, akademi eller opinionsbildning.

Datum

Träff 1: 23–24 september
Träff 2: 14–15 oktober
Träff 3: 4–5 november
Träff 4: 25–26 november
Träff 5: 16–17 december

Ansökan

Ansökan till höstens omgång av Reformakademin är nu öppen. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Ansökan stänger torsdag den 6 juli.

Fredrik Kopsch, docent i fastighetsekonomi och fellow på Timbro, föreläser om bostadspolitik 2022