Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Podcast

Timbro förlag har en podcast, Ideologipodden. Varje fredag under sommaren avhandlas ett av riksdagspartierna i Ideologipoddens valspecial.

Ideologipodden: Vad tror du att du tror på? Varför tycker människor som de gör? Den ideologiska kompassen snurrar snabbt i dagens polariserade värld, men ideologierna själva ändrar sig långsamt. Följ med Amanda Broberg på en svindlande samtalsresa bland särartsfeminister, kapitalister, kristdemokrater, gröna radikaler och många andra.

Sakfrågor och spel dominerar debatten inför höstens val. Under sommaren 2022 djupdyker Ideologipodden i stället i partiernas ideér. Varje fredag hela sommaren, med start den 8 juli, avhandlas ett riksdagsparti i vår valspecial. Vi pratar om idéprogram, valmanifest, principer som övergetts, historien och nyckelpersonerna. Trion bakom valspecialen är Amanda Broberg, student- och marknadsansvarig på Timbro förlag och programledare i Ideologipodden, Andreas Johansson Heinö, statsvetare och förläggare på Timbro förlag, och Caspian Rehbinder, ansvarig för arbetsmarknadsfrågor på Timbro. 

Ideologipodden hittar du på Acast, Spotify, Apple Podcasts eller där poddar finns.