Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se
Nyhet
Allmänt

Vi välkomnar tre nya kolleger

Som ett led i årets förstärkning av Timbro är vi glada att välkomna tre nya kollegor till vårt kontor.

Blanche Jarn, Jacob Lundberg och Martina Stenström.

Blanche Jarn, researcher och projektledare.
Blanche har tidigare varit ledarskribent på Smålandsposten och är i dag utrikesredaktör för Svensk Tidskrift och krönikör i Norrköpings Tidningar, Nya Wermlands-Tidningen och Jönköpings-Posten. I grunden är Blanche utbildad freds- och konfliktvetare. Hon nås på blanche.jarn@timbro.se. Följ henne också på Twitter här.

Jacob Lundberg, fellow.
Jacob kommer att arbeta med arbetsmarknadsfrågor, skatter och ekonomiska reformer. Jacob är doktorand i nationalekonomi vid Uppsala universitet och skriver även krönikor för Liberala nyhetsbyrån. Han kommer att arbeta hos oss till den sista augusti. Följ honom på Twitter här.

Martina Stenström, förslagsassistent.
Martina har en bakgrund som researcher på Strix och på Storstad Medieproduktion och kommer att ansvara för att öka Timbro Förlags bokförsäljning. Martina nås på martina.stenstrom@timbro.se. Följ henne på Twitter här.

– Jag är väldigt glad att tre av de vassaste och mest drivna personerna under 30 från tre helt olika områden: akademin, ledarsidorna och näringslivet nu kommer att börja arbeta hos oss. Tillsammans kommer de ge oss en bra boost inför en intensiv vår, säger Karin Svanborg-Sjövall, vd.