Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Timbro söker projektledare inom ideologi

Vi söker dig som är intresserad av ideologi och duktig på att organisera.

 

Nu letar vi efter en projektledare inom ideologi och idéutveckling.

Hos oss jobbar du med att planera och genomföra projekt knutna till Timbros ideologiprogram. Du bistår med att bjuda in talare för seminarier och utbildningar och att planera studieresor. Vid behov hjälper du till med korrekturläsning och research för projekt knutna till vår bokutgivning och vår opinionsbildning. Det kan exempelvis handla om att korrekturläsa rapporter eller att ta fram underlag för utbildningar.

Vi tror att du som söker är i början av din karriär och har en akademisk bakgrund inom exempelvis filosofi, idéhistoria, ekonomi, juridik eller statsvetenskap. Du delar Timbros idéer om frihet och marknadsekonomi, har lätt för att uttrycka dig i skrift och är bra på att ha många bollar i luften.

Arbetslivserfarenhet som skribent, politisk sekreterare och/eller projektledare är meriterande, liksom bakgrund i ett politiskt ungdomsförbund.

Tjänsten är på heltid, utgår från Stockholm och inleds med en provanställning som övergår i tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev i formuläret nedan. Vi behandlar ansökningar löpande, men sista ansökningsdag är den 31 mars.

För frågor om tjänsten, kontakta:
Catarina Kärkkäinen, catarina.karkkainen@timbro.se