Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se
Nyhet
Allmänt

Emanuel Örtengren ny projektledare på Timbro

Timbro förstärker arbetet med samhällsekonomiska frågor och anställer Emanuel Örtengren, som tillträder en tjänst som projektledare i februari.

Emanuel Örtengren

Emanuel Örtengren ansluter till Timbro efter att ha spenderat ett halvår som Visiting Fellow på tankesmedjan Center for Transatlantic Relations i Washington, DC. Under sin tid i Washington har Emanuel även arbetat för att skapa transatlantiska kontakter för Centerpartiets räkning. Innan dess arbetade han bland annat med integrationsprojekt på Antonia Ax:son Johnsons stiftelse Axfoundation och som forskningsassistent för Timbros Authoritarian Populism Index. Emanuel har en examen i samhällsvetenskap från Sciences Po Paris och har även studerat vid University of Toronto.

Emanuel kommer att arbeta nära vår chefsekonom Jacob Lundberg med frågor som skatter, frihandel, ojämlikhet och bostadspolitik. Han tillträder i februari 2018.