Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Om förlaget

Vi på Timbro förlag har i snart 40 år gett ut liberala klassiker och aktuell svensk och internationell idédebatt. Vi hjälper dig att navigera i borgerlighetens svåraste frågor och presenterar de eviga argumenten i de hetaste debatterna.

Vår verksamhet

Vi ordnar också studentaktiviteter, författarkvällar och andra evenemang. För att se till att du håller dig uppdaterad, följ vår sida på Facebook. Våra boklanseringar annonseras också i vårt kalendarium här på hemsidan.

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du frågor om din beställning, böcker, författare, pressförfrågningar, bokleveranser utomlands och liknande, kontakta Sigrid Tollgård. Vill du pitcha en idé? Läs mer om hur du gör det här.

Leveranser och försening

Alla Timbro förlags böcker lagerförs hos Förlagssystem, som i sin tur skickar dina beställningar vid köp hos Timbro.se. Vid köp över 200 kronor erbjuder vi fri frakt.

Ibland kan dessvärre förseningar uppstå varför vi inte garanterar leverans särskilda datum och reserverar oss för förseningar. Rörande frågor kring din beställning går det att kontakta birgitta.wollner@timbro.se.

Ångerrätt och retur

Retur: Frågor rörande retur hänvisas till Förlagssystems kundservice, returer@forlagssystem.se.

Ångerrätt: Så länge din beställning inte är skickad går den att stryka innan beställningen har skickats. Som kund har du 14 dagars ångerrätt vilken börjar gälla dagen efter att konsumenten tagit emot varan. Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag, helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag

Reklamation

Om en vara från Timbro Förlag inte motsvarar den beskrivning som angivits eller på annat vis inte stämmer kan varan reklameras. Kontakta oss då genom Birgitta Wöllner.

Personuppgifter

Läs mer om vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Övrigt

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist. För frågor kring innebörden av ovanstående eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat, kontakta Inger Christenson.

Adress till Timbro förlag

Stiftelsen Fritt Näringsliv/Timbro
Postadress: Box 3037, SE-103 61 Stockholm
Besöksadress: Kungsgatan 60, 111 22 Stockholm

Organisationsnummer: 802412-9374
VD Karin Svanborg-Sjövall