Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

119: ”Det blir en jobbig höst för regeringen”

Under hösten väntas konfliktnivån i politiken åter öka efter vårens borgfred. Vilka politiska strider väntar? Och hur går det för januariöverenskommelsen? Det diskuteras i veckans avsnitt med Adam Danieli, Henrik Dalgard, Mimmie Björnsdotter Grönkvist och Catarina Kärkkäinen.

Henrik Dalgard, Adam Danieli och Mimmie Björnsdotter Grönkvist.

Sommaren rör sig mot sitt slut och den politiska terminen drar snart i gång. Hanteringen av coronapandemin är bara en av många svårigheter som fortfarande väntar för regeringen. Kriminaliteten och otryggheten är fortsatt stora problem, flera av januariöverenskommelsens reformer är skjutna på framtiden och migrationen är en fråga utan svar som hänger över det politiska Sverige. 

Under hösten väntas konfliktnivån i politiken åter öka efter vårens borgfred, och regeringen kommer att få det tuffare. Det tror Smedjans sommarredaktion av Adam Danieli, Henrik Dalgard och Mimmie Björnsdotter Grönkvist som samtalar med Catarina Kärkkäinen i veckans avsnitt.

Vilka debatter har präglat sommarmånaderna? Vilka politiska strider väntar? Hur går det för januariöverenskommelsen? Och vad kan man se fram emot med hösten?

Prenumerera på AcastiTunes, Spotify eller lyssna nedan!

Spelaren kräver godkännande av tredjepartscookies för Podbean. Genom att visa spelaren godkänner du villkoren från Podbean
Gå till Podbean