Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

179: Arvet efter Stefan Löfven

”Han sitter där för att borgerligheten inte har någon riktig stake.” Så sammanfattar Stig-Björn Ljunggren sju år med Stefan Löfven som statsminister.

Veckans avsnitt av Smedjanpodden handlar om epoken Stefan Löfven i svensk politik, och det politiska landskap den avgående statsministern lämnar efter sig.

Kommer Löfvens vägval att fortsätta prägla svensk politik, eller kommer en ny socialdemokratisk partiledare, och de partier som valt att samarbeta med Socialdemokraterna, försöka bryta sig ur de ramar som Löfven satt upp under sin tid som statsminister?

Svend Dahl diskuterar med Stig-Björn Ljunggren, statsvetare och politisk redaktör på socialdemokratiska Sydöstran, Alice Teodorescu Måwe, borgerlig debattör och krönikör, och Henrik Dalgard, skribent på Smedjan. 

Prenumerera på AcastPodcaster, Spotify eller lyssna nedan!

Spelaren kräver godkännande av tredjepartscookies för Podbean. Genom att visa spelaren godkänner du villkoren från Podbean
Gå till Podbean