Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Röster om utbildningen

Klara Söderberg

För mig som inte har en lång bakgrund som politiskt aktiv öppnade Digitala Akademin väldigt många dörrar och gjorde mitt kontaktnät betydligt större. Vi kunde förenas i vårt engagemang för digital opinionsbildning samt intressanta politiska diskussioner över partigränserna. Digitala Akademin har givit mig förutsättningar att vara en högre röst i sociala medier, men utbildningen har också lärt mig mycket om politisk kommunikation som har kommit väl till pass i min yrkesroll. Jag skulle rekommendera alla som vill hänga med i den politiska debattens utveckling att gå utbildningen. Ett plus i kanten är att man varje träff får ha väldigt roligt.

Klara Söderberg är trainee inom digital kommunikation på PR-byrån Miltton Labs.

Oliver Rykatkin

Det var väldigt inspirerande att få träffa talare som lyckats slå igenom på sociala medier med borgliga idéer och samtidigt få umgås med hungriga talanger. Jag lärde mig massor av föreläsningarna, casen under utbildningarna och fick ett stort nätverk att bolla idéer med. Jag rekommenderar verkligen Digitala Akademin.

Oliver Rykatkin är andre vice ordförande för MUF Stockholm.

Evin Badrniya

Jag gick Digitala Akademin vårterminen 2017. Det var ett av de bästa besluten jag tagit. Jag gick från en halvdold ungdomsförbundare med knappt 400 följare till att numera ha över 15 500 följare som gjort att jag blivit en av de politiker med mest engagemang på sociala medier rörande svensk politik. Det var just genom Digitala Akademin som jag fick verktygen att bygga både självförtroende och innehåll som gett mig framfart på sociala medier.

Evin Badrniya är rätts och integrationpolitisk talesperson för KDU.

Love Frisell

Det är i politiska ungdomsförbund som nya politiska idéer skapas och utvecklas, men allt för ofta ropas de ut i tomma intet. Digitala Akademin ger en nycklarna för att slå igenom bruset på sociala medier och gå från konsument till producent. Dessutom är utbildningen en fantastisk möjlighet att knyta kontakter mellan och inom partier.

Love Frisell skriver för LUFs tidning Radikalt forum.