Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Röster om utbildningen

Klara Söderberg

För mig som inte har en lång bakgrund som politiskt aktiv öppnade Digitala Akademin väldigt många dörrar och gjorde mitt kontaktnät betydligt större. Vi kunde förenas i vårt engagemang för digital opinionsbildning samt intressanta politiska diskussioner över partigränserna. Digitala Akademin har givit mig förutsättningar att vara en högre röst i sociala medier, men utbildningen har också lärt mig mycket om politisk kommunikation som har kommit väl till pass i min yrkesroll. Jag skulle rekommendera alla som vill hänga med i den politiska debattens utveckling att gå utbildningen. Ett plus i kanten är att man varje träff får ha väldigt roligt.

Klara Söderberg är teamledare och kreatör på Moderaternas kampanjavdelning

Susanna Silfverskiöld

Några timmar innan jag skulle på första DA-träffen skrev jag min första tweet, för att inte komma dit fullständigt tomhänt. Utan DA hade jag aldrig börjat tweeta och jag hade inte jobbat med politik idag. Rekommenderar utbildningen till exakt alla.

Susanna Silfverskiöld är politiskt sakkunnig på statsministerns kansli.