Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Sjukvårdsboost

Nu kan du bli expert på väljarnas viktigaste fråga! Lär dig allt om hur vården fungerar – eller inte fungerar.

Svensk sjukvård mår inte bra. Över 600 000 svenskar – ett helt Göteborg – står i vårdkö. Många har svårt att få tid på vårdcentralen och landets akutmottagningar är överfulla. Detta trots att Sverige lägger mer pengar och har fler läkare och sjuksköterskor inom vården än de flesta andra EU-länder.

Vilken är den rätta medicin för svensk sjukvård? Hur gör andra länder? Vad säger forskningen om privata sjukvårdsförsäkringar? Varför finns det så få bra digitala verktyg inom vården? Hur står det till med psykiatrin?

Under en helg har vi samlat landets främsta experter på svensk sjukvård. Träffa dem, och andra sjukvårdspolitiskt intresserade unga.

Upplägg: Utbildningen sker helgen 7-8:e januari i våra lokaler på Kungsgatan 60 i Stockholm. Anmälningsavgiften är 200 kronor och då ingår mat, litteratur och, för dig som behöver, boende och resor inom Sverige. Utbildningen avslutas med en mindre examinationsuppgift. Sjukvårdsboost vänder sig till dig som är under 30 år och delar våra marknadsliberala värderingar. 

Ansökan: Ansökan är stängd.